Open werkplaats hout donderdag

Wanneer
Donderdag 15:30 - 18:00
Startdatum
11 apr 2024
Voor wie
10 - 110 jaar
Werkplaats
Hout

Op iedere donderdag is er Open Werkplaats bij Bouwkeet. Bouwkeet is dan de werkplaats van iedereen, van klein tot groot en jong tot oud. Als je maar zelf je materialen meeneemt.

Hoe schrijf ik me in voor de Open Werkplaats?
Je kan je via de website inschrijven of door te bellen via 010-2540540 of appen via 06-15084210 naar Bouwkeet. Laat dan ook weten wat je precies wilt gaan maken, dan kunnen we daar rekening mee houden in de werkplaats.

Zijn er begeleiders aanwezig tijdens de Open Werkplaats?
Ja, er zijn per werkplaats 2 begeleiders aanwezig. Ze zijn er om je bijvoorbeeld uit te leggen hoe een bepaalde machine werkt of om je tips te geven. Verder doe je alles zelf.

Wordt er iets van mij verwacht tijdens de Open Werkplaats?
Naast het volgens van de regels van Bouwkeet verwachten we dat je je eigen materiaal meeneemt naar Bouwkeet. Ook vinden we het leuk als je andere deelnemers helpt als zij vragen hebben over iets. Zo kan jij je kennis gemakkelijk delen met anderen.

Hoe schrijf ik mij in voor de Open Werkplaats?

Je kan via de website inschrijven of door te appen (06-15 08 42 10) naar Bouwkeet. Laat dan ook weten wat je precies wilt maken, met welk materiaal je komt en of je al wat ervaring hebt. Dan kunnen we daar rekening mee houden in de werkplaats.

Wat is de Open Werkplaats?

Op iedere vrijdag en zaterdag (15:30-18:00) is er Open Werkplaats bij Bouwkeet. Bouwkeet is dan de werkplaats van iedereen, van klein tot groot en jong en oud. Als je maar je eigen materiaal meeneemt.

Wordt er iets van mij verwacht tijdens de Open Werkplaats?

Naast het volgen van onze (huis)regels verwachten we dat je je eigen materiaal meeneemt naar Bouwkeet. Ook vinden wij het leuk als je andere deelnemers helpt als zij vragen hebben over iets. Zo kan jij je kennis gemakkelijk delen met anderen.