Contact

Bouwkeet, de bruisende makerspace in het hart van Bospolder-Tussendijken, Rotterdam, staat open voor alle inwoners van deze wijk en de naburige wijken Spangen, Schiemond, en Oud-Mathenesse. Jong of oud, kinderen en hun ouders, senioren, zzp’ers, werkzoekenden en zowel amateur- als professionele kunstenaars; iedereen met een hart voor maken is welkom. Bij Bouwkeet kun je aan allerlei projecten werken. Voor jezelf, voor vrienden of familie of voor de buurt. Onze makerspace is dé plek waar jouw ideeën vorm krijgen en waar je jouw creatieve vleugels kunt uitslaan.

Contactgegevens

Schiedamseweg 240
3025 AP Rotterdam
info@bouwkeet.org
010 254 05 40
06 15 08 42 10

Veelgestelde vragen

Hoeveel ervaring heb je nodig?

Bouwkeet biedt programma’s aan voor zowel mensen zonder ervaring met de technieken van de werkplaats als mensen die al (gedeeltelijk) de technieken kennen. Kijk op de programma pagina voor meer details over het niveau van het programma dat je wil volgen en aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie. Je kunt ook gewoon naar binnen lopen om ter plekke advies hierover te vragen.

Wanneer vinden de programma’s plaats?

De programma’s vinden van maandag tot en met zaterdag op verschillende tijden plaats:

Maandag/Dinsdag/Woensdag/Donderdag: 16:15-18:15

Woensdag: 13:15-15:45
Zaterdag: 12:00-15:00

Open Werkplaats:
Vrijdag/Zaterdag: 15:30-18:00

Werken aan de Werkplaats:
Woensdag: 08:30-11:00

Waar worden de programma’s gegeven?

Al onze programma’s nemen plaats in een van onze geweldige werkplaatsen. Gebruik het filter op de Programma’s pagina om te zien welke programma’s er in welke werkplaatsen worden aangeboden.

Voor wie zijn de programma’s geschikt?

De programma’s zijn in principe geschikt voor personen in de leeftijd van 10-110 jaar. Maar momenteel bieden wij alleen programma’s aan kinderen van 10-15. Zowel voor beginners als voor (iets) gevorderden. Bij Bouwkeet werken wij namelijk met niveaus: Niveau 1 (beginners) en Niveau 2 (gevorderden).

Open werkplaatsen zijn wel voor kinderen én volwassenen.

Het is vooral belangrijk dat je het naar je zin hebt….en mooie dingen wil maken!

Wat voor kleding moet je aan?

Het is verstandig om kleding aan te doen die vies mag worden. Zowel meisjes als jongens moeten lang haar in een knot doen. Geen sieraden om, dichte schoenen aan en altijd ervoor zorgen dat je benen bedekt zijn.

Dit heeft allemaal met veiligheid te maken.

Wat kost een programma?

De programma’s zijn gratis, maar we vinden het wel leuk als je andere deelnemers helpt als zij vragen hebben en jij jouw kennis deelt binnen Bouwkeet.

Bij volwassenen deelnemers (18+) werken wij met tegenprestaties. We kijken per persoon wat een geschikte wederdienst kan zijn en maken daar samen afspraken over.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Dat kan heel makkelijk via deze website op de Inschrijven pagina of door tijdens openingstijden (ma t/m za 12-18u) langs te komen. Als je vragen hebt staan Angela en Kamini, onze baliemedewerkers, voor je klaar.
Zien we je snel?